75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri
4 posters
Yazar
Konu: 75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri Perş. Ağus. 14, 2008 7:25 pm
Hemen Kalkacak Gibi Fiyakali Dursan Da Ebedi Bir Uykuya Dalmissin Eski Dostum. Yastiklari Koltuga Destek Edip Kalksan Da Artik GÜÇsÜz , Takatsiz Kalmissin Eski Dostum.
Bir Zamanlar Basini Dik Tutardin At Gibi GÖkdelen Binalarda 30.uncu Kat Gibi Durmadan Çalisirken Rakkasli Saat Gibi Simdi ÜÇ'Ün Biri Kalmissin Eski Dostum.
Sagliginda , Ben , Senin Hep Aklina Uyardim Kendim ÜsÜsem Bile Sicak Yere Koyardim Dantelli KÜlotlari Senin IÇin Soyardim ÜzgÜnÜm, Son DÜdÜgÜ Çalmissin Eski Dostum.
SÜt Gibi Bacaklari Kaldirirken Havaya Simdi Takat Kalmamis Ziplayip Oynamaya Haline Her Bakista Baslarim Kahkahaya GÖzÜnden Malum Yaslar Gelmiyor Eski Dostum
AÇtigin Bacaklarin Sayisini Unuttum Kismetsiz GÜnlerinde Ellerimle Avuttum Bazen Keltos Basini Oksayarak Uyuttum TedavÜlde Kalmayan Pulmussun Eski Dostum.
Zevkini Sen Yasadin Islenen GÜnahlarin Senin Yerine Hesap Verecek Benim Yarin HiÇ Cacigi Olur Mu PÖrsÜmÜs Bir Hiyarin BÖyle Sakin Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum.
Kim Demis Eski Dostlar DÜsman Olmazmis Diye Dogruysa, Senin Beni Mahcup Edisin Niye Isemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye Ben Sana Simdi Niye Hammalim Eski Dostum............
:D:D
TAha
Konu: Geri: 75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri Perş. Ağus. 14, 2008 8:57 pm
En son TAha tarafından Cuma Ağus. 15, 2008 1:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BuGrA78
Konu: Geri: 75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri Cuma Ağus. 15, 2008 3:57 am
yazık al bizde öle olurmuyuzkiii:(
fuckera78
Konu: Geri: 75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri Cuma Ağus. 15, 2008 4:00 am
olm ben böle olmadan ölurum inş
75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri